Wat je moet weten over radiografisch bestuurbare draaitafels

Vintage audio

Radio gestuurde platenspelers worden door velen beschouwd als de allerbeste. ceptionele audioliefhebbers gebruiken nu USB-draaitafels. Hoewel beide platenspelers prima werken en voor draagbaar gebruik kunnen worden gekozen, zijn er bepaalde punten die in het oog moeten worden gehouden.

Best oppervlakte

Het eerste waar u voor moet zorgen is dat de lege oppervlakken (afkomstig van as, vloeren, portalen, gadgets en andere waarschijnlijke plaatsen) van hard materiaal zijn, zoals marmer of metaal. Het ideale oppervlak is de albumhoes. Zorg ervoor dat deze geen zichtbare luchtbellen heeft. De grootte van de albumhoes is net zo belangrijk als het type platenspeler dat je gebruikt. Als je een grote verzameling vintage hifi hebt en je bent van plan om samen te komen en ze te delen, dan heb je een heleboel albumhoezen nodig. Je kunt ze online krijgen.

Vinyl platenstandaards

Vinyl platenstandaards zijn goed om je vinylplaten in een opgeruimde, veilige en stofvrije omgeving te bewaren. Hoewel, het is belangrijk om in gedachten te houden dat platen op hun eigen erg absorberend kunnen zijn en gemakkelijk verloren of gebroken kunnen worden. Spoelbakken en staande hoezen zijn nuttig en zelfs beroemde platenverzamelaars hebben vaak dozen met platen in perfecte staat, die ze verkopen om de aanschaf van nieuwe platen te financieren.

Veel mensen zullen je vertellen dat het alleen nodig is om de platen die je wilt bewaren van een etiket te voorzien en dat is waar, maar het is niet moeilijk en noodzakelijk om te doen en het beschadigt de plaat zeker niet. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en je selecties maken nadat je klaar bent met het luisteren naar je favoriete muziek.